Onze brillen

Een maatwerk Helder® bril is het resultaat van jarenlange ervaring, innovatie en vakmanschap.
Een vakkundige samensmelting van onze monturen en een glas van topkwaliteit, waarbij het slijpwerk handmatig en
in-huis door onze experts wordt uitgevoerd. U zult dus nooit genoegen hoeven te nemen met minder dan u gewend bent.
Of u nu op zoek bent naar Unifocale, Multifocale, Beeldscherm of Unifocaal comfort bril, bij Helder Opticiens bent u aan het juiste adres.

Unifocale brillen

Unifocale brillen hebben glazen met een enkele sterkte. Ze worden ook wel ‘enkelvoudige brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor alleen veraf of alleen voor lezen nodig hebben.

De meeste unifocale glazen hebben we in onze winkel op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we in veel gevallen een bril met unifocale glazen dezelfde dag nog af hebben!  

Al onze Helder® brillen met unifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €199. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Unifocaal comfort brillen

Unifocaal comfort brillen hebben unifocaal comfort glazen bedoeld voor mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. Hoe wij tegenwoordig onze dag invullen legt veel stress op onze ogen. Smartphones, laptops, tablets en computers, al deze gadgets zijn heel praktisch en noodzakelijk maar vragen ook veel energie van onze ogen. Vooral het veel wisselen tussen het kijken op een scherm en kijken naar een verdere afstand brengt stress op de oogspieren.

Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing: Unifocaal comfort glazen! Deze glazen hebben een geavanceerde opbouw waarbij uw ogen een extra ‘steuntje in de rug’ krijgen.

Alle Helder® brillen met Unifocaal comfort glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €269. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Multifocale brillen

Multifocale brillen hebben glazen met meerdere sterkten. Ze worden ook wel ‘varifocale, varilux of varifocus brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor zowel veraf als dichtbij nodig hebben. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de meest praktische en esthetische oplossing.

Bij Helder krijgt u altijd de beste multifocale glazen. Dat wil zeggen een zeer breed kijk- en leesdeel en zo min mogelijk vervormingen aan de randen van de glazen. Bent u al drager van multifocale glazen? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u krijgt altijd een gelijkwaardig of beter multifocaal glas dan u gewend bent.

Alle Helder® brillen met multifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Beeldschermbrillen

Beeldschermbrillen hebben glazen met meerdere sterkten, net zoals multifocale glazen. Het grootste verschil is dat ze volledig zijn ingericht om comfortabel op uw beeldscherm te kijken. Waar bij multifocale glazen het ‘beeldscherm gedeelte’ halverwege in het glas zit, is dit bij beeldschermglazen bovenin geplaatst. De gehele bovenkant van het brillenglas biedt excellent zicht op uw scherm. Onderin zit een extra breed gedeelte om te kunnen lezen. Werkt u meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm? Dan raden wij u aan dit glas te proberen, de kans is groot dat u nooit meer anders wilt!

Alle Helder® brillen met beeldschermglazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Kinderbrillen

Onze kinderbillen zijn niet alleen stevig, maar ook nog eens heel leuk om te dragen. Waarom? Omdat wij de leukste merken in huis hebben met keuze uit meer dan 100 verschillende monturen, voor de allerkleinsten tot de basisschoolleeftijd. Wij bieden o.a. brillen aan van Vingino, Tom Tailor, Organino en Swing. Merken met eigenzinnige brilmonturen die weten dat kinderbrillen tegen een stootje moeten kunnen. Kortom een kleurrijke collectie met keuze uit allerlei stijlen, want wat is er nou leuker dan je eigen stijl te kunnen bepalen!

Een complete kinderbril met unifocale glazen kost bij ons €99,-. U bent van harte welkom om samen met uw kind een passend montuur uit te kiezen.