Onze brillen

Bij Helder Opticiens is jouw perfecte bril meer dan een accessoire; het is het resultaat van onze passie voor kwaliteit en oog voor detail. Onze monturen zijn doordrenkt met jarenlange ervaring en innovatie, gecombineerd met hoogwaardige glazen die met precisie en vakmanschap in eigen huis worden geslepen. Of je nu de wereld met één focus bekijkt, meerdere perspectieven omarmt of een bril nodig hebt voor eindeloos digitaal comfort, bij ons vind je een kijkoplossing die past bij jouw unieke stijl en behoeften. Laat jouw ogen stralen terwijl je de wereld scherp ziet met een bril van Helder

Unifocale brillen

Unifocale brillen zijn de standaard brillen met glazen voor één sterkte, soms ook wel bekend als ‘enkelvoudige brillen’. Perfect voor diegenen die alleen veraf of alleen dichtbij wat extra helderheid kunnen gebruiken. Dus, of je nu de wereld wilt zien met scherpe focus of gewoon je favoriete boek wilt lezen zonder gedoe, deze brillen hebben je gedekt

Al onze Helder brillen met unifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €199. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Unifocaal Comfort®

Unifocaal Comfort betekent een upgrade in unifocale brillenglazen. Deze glazen zijn scherper, dunner en hebben een zuiverdere coating dan onze standaard unifocale glazen.

Elke sterkte van het glas wordt met slimme software opnieuw berekend, rekening houdend met je brilrecept, de oogpositie in het montuur en de stand van het montuur zelf. Het resultaat? Dunner en preciezer gemaakte brillenglazen in vergelijking met standaard unifocale glazen.

Met onze Unifocaal Comfort glazen kun je zelfs een ‘Boost Zone’ toevoegen, een innovatieve technologie die ervoor zorgt dat je ogen zich ontspannen op alle kijkafstanden. Geen vermoeide ogen meer aan het einde van de dag, en jij bent ook meer ontspannen. Onze opticiens zullen bij de deskundige oogmeting beoordelen of de ‘Boost Zone’ voor jou waardevol kan zijn.

Alle Helder brillen met Unifocaal Comfort glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €249. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties

Multifocale brillen

Multifocale brillen zijn de alleskunners onder de brillen met glazen voor meerdere sterkten, ook bekend als ‘varifocale’, ‘varilux’ of ‘varifocus’ brillen. Ze zijn perfect voor degenen die een bril nodig hebben om zowel scherp te zien van dichtbij als veraf. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de handigste en meest stijlvolle oplossing.

Bij Helder zorgen we altijd voor de crème de la crème van multifocale glazen. Dat betekent een superbreed kijk- en leesdeel en minimale vervormingen aan de randen van de glazen. Dus, als je al gewend bent aan multifocale glazen, geen zorgen! Bij ons krijg je altijd een vergelijkbaar of zelfs beter multifocaal glas dan je gewend bent

Alle Helder brillen met multifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Computerbrillen

Computerbrillen zijn eigenlijk ook multifocale brillen, maar ze zijn speciaal ontworpen om comfortabel naar je beeldscherm te staren. Terwijl bij multifocale glazen het ‘beeldschermdeel’ ergens halverwege het glas zit, vind je dit bij computerbrillen bovenaan. Dit betekent dat het hele bovenste deel van je bril perfect zicht biedt op je scherm, terwijl het onderste gedeelte extra breed is om gemakkelijk te kunnen lezen.

Naast de standaard computerbriloptie hebben we ook de ‘Workspace’ variant. Deze bril combineert de voordelen van een computerbril met extra zicht tot 3 meter afstand. Dus als je regelmatig je blik van het scherm afwendt en je omgeving moet scannen, is deze optie wellicht iets voor jou.

Werk je meer dan 2 uur per dag achter een scherm? Dan raden we je aan om voor een computerbril te kiezen. Grote kans dat nooit meer anders wil!

Alle Helder brillen met computerglazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Kinderbrillen

Onze kinderbrillen zijn niet zomaar brilletjes; ze zijn sterk én supercool! We hebben de gaafste merken in huis, met meer dan 100 verschillende kindermonturen, voor de allerkleinsten tot kids op de basisschool. Denk aan topmerken zoals Scout, Tom Tailor en Swing. Deze brillen zijn gewoon te gek – eigenzinnige en moderne kindermonturen die wel tegen een stootje kunnen.

Onze collectie is één en al kleur, met allerlei stijlen om uit te kiezen. Want eerlijk, wat is er nu leuker dan je eigen stijl te rocken?

Bij ons vind je al een complete kinderbril met Unifocale glazen voor slechts €99,-. Of ga voor extra comfort met onze Unifocaal Comfort glazen voor €129. Kom gezellig langs, samen met je kleine avonturier, en ontvang professioneel advies van onze opticiens. Samen zoeken we het perfecte montuur en de ideale glazen uit!