Onze brillen

Een perfecte Helder® bril is het resultaat van jarenlange ervaring, innovatie en vakmanschap. Een vakkundige samensmelting van onze hoogwaardige monturen en een glas van topkwaliteit, waarbij het slijpen van de brillenglazen handmatig en in-huis door onze experts wordt uitgevoerd. U zult dus nooit genoegen hoeven te nemen met minder dan u gewend bent. Of u nu op zoek bent naar Unifocale, Multifocale of Computer glazen, bij Helder Opticiens bent u aan het juiste adres.

Unifocale brillen

Unifocale brillen hebben glazen met een enkele sterkte. Ze worden ook wel ‘enkelvoudige brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor alleen veraf of alleen voor lezen nodig hebben.

De meeste unifocale glazen hebben we in onze winkel op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we in veel gevallen een bril met unifocale glazen dezelfde dag nog af hebben!  

Al onze Helder® brillen met unifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €199. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Unifocaal Comfort®

Unifocaal Comfort is de nieuwste ontwikkeling in unifocale brillenglazen. De glazen kijken scherper, zijn dunner en hebben een zuiverdere coating dan onze standaard Unifocale glazen. 

Elke glassterkte wordt door middel van intelligente software her-berekend. Hierbij wordt er gekeken naar de combinatie van het brilrecept, locatie van de ogen in het montuur en de stand van het montuur zelf. Hierdoor ontstaat er een dunner en nauwkeuriger gemaakt brillenglas ten opzichte van standaard unifocale glazen. 

Ook kunnen onze Unifocaal Comfort glazen worden voorzien van een ‘Boost Zone’, deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat uw ogen zich kunnen ontspannen op alle kijkafstanden. Hierdoor heeft u aan het einde van de dag geen vermoeide ogen meer en bent u zelf ook meer ontspannen. Onze opticiens zullen bij de deskundige oogmeting bepalen of de ‘Boost Zone’ voor u van toegevoegde waarde is. 

Alle Helder® brillen met Unifocaal Comfort glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €269. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties

Multifocale brillen

Multifocale brillen hebben glazen met meerdere sterkten. Ze worden ook wel ‘varifocale, varilux of varifocus brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor zowel veraf als dichtbij nodig hebben. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de meest praktische en esthetische oplossing.

Bij Helder krijgt u altijd de beste multifocale glazen. Dat wil zeggen een zeer breed kijk- en leesdeel en zo min mogelijk vervormingen aan de randen van de glazen. Bent u al drager van multifocale glazen? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u krijgt altijd een gelijkwaardig of beter multifocaal glas dan u gewend bent.

Alle Helder® brillen met multifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Computerbrillen

Computerbrillen hebben ook meerdere sterkten, net zoals multifocale glazen. Het grootste verschil is dat ze volledig zijn ingericht om comfortabel op uw beeldscherm te kijken. Waar bij multifocale glazen het ‘beeldscherm gedeelte’ halverwege in het glas zit, is dit bij computerglazen bovenin geplaatst. De gehele bovenkant van het brillenglas biedt excellent zicht op uw scherm. Onderin zit een extra breed gedeelte om te kunnen lezen. Werkt u meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm? Dan raden wij u aan dit glas te proberen, de kans is groot dat u nooit meer anders wilt!

Alle Helder® brillen met computerglazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Kinderbrillen

Onze kinderbrillen zijn niet alleen stevig, maar ook nog eens heel leuk om te dragen. Waarom? Omdat wij de leukste merken in huis hebben met keuze uit meer dan 100 verschillende monturen, voor de allerkleinsten tot de basisschoolleeftijd. Wij bieden o.a. brillen aan van Scout, Tom Tailor en Swing. Merken met eigenzinnige, moderne brilmonturen die tegen een stootje kunnen. Kortom een kleurrijke collectie met keuze uit allerlei stijlen, want wat is er nou leuker dan je eigen stijl te kunnen bepalen?

Een complete kinderbril met Unifocale glazen kost bij ons €99,- of €129 met onze Unifocaal Comfort glazen. U bent van harte welkom om samen met uw kind en met professioneel advies van onze opticiens een passend montuur en glazen uit te kiezen