Onze brillen

Een maatwerk Helder® bril is het resultaat van jarenlange ervaring, innovatie en vakmanschap.
Een vakkundige samensmelting van onze monturen en een glas van topkwaliteit, waarbij het slijpwerk handmatig en
in-huis door onze experts wordt uitgevoerd. U zult dus nooit genoegen hoeven te nemen met minder dan u gewend bent.
Of u nu op zoek bent naar Unifocale, Multifocale of Computer glazen, bij Helder Opticiens bent u aan het juiste adres.

Unifocale brillen

Unifocale brillen hebben glazen met een enkele sterkte. Ze worden ook wel ‘enkelvoudige brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor alleen veraf of alleen voor lezen nodig hebben.

De meeste unifocale glazen hebben we in onze winkel op voorraad liggen. Hierdoor kunnen we in veel gevallen een bril met unifocale glazen dezelfde dag nog af hebben!  

Al onze Helder® brillen met unifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €199. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Unifocaal Comfort®

Unifocaal Comfort is de nieuwste ontwikkeling in unifocale brillenglazen. Het zijn gepersonaliseerde unifocale glazen, dat wil zeggen dat de sterkte van de glazen, de vorm en de stand van het montuur worden meegewogen in het design en de berekening van de sterkte van het glas. Hierdoor ontstaat er een veel nauwkeuriger gemaakt brillenglas ten opzichte van standaard unifocale glazen.

Ook zijn onze Unifocaal Comfort glazen voorzien van een ‘Boost Zone’, deze innovatieve technologie zorgt er voor dat uw ogen zich kunnen ontspannen op alle kijkafstanden. Hierdoor heeft u aan het einde van de dag geen vermoeide ogen meer en bent u zelf ook meer ontspannen.

Alle Helder® brillen met Unifocaal Comfort glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €269. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Multifocale brillen

Multifocale brillen hebben glazen met meerdere sterkten. Ze worden ook wel ‘varifocale, varilux of varifocus brillen’ genoemd. Deze glazen zijn bedoeld voor mensen die een bril voor zowel veraf als dichtbij nodig hebben. In de meeste gevallen zijn multifocale glazen dan de meest praktische en esthetische oplossing.

Bij Helder krijgt u altijd de beste multifocale glazen. Dat wil zeggen een zeer breed kijk- en leesdeel en zo min mogelijk vervormingen aan de randen van de glazen. Bent u al drager van multifocale glazen? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u krijgt altijd een gelijkwaardig of beter multifocaal glas dan u gewend bent.

Alle Helder® brillen met multifocale glazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Computerbrillen

Computerbrillen hebben ook meerdere sterkten, net zoals multifocale glazen. Het grootste verschil is dat ze volledig zijn ingericht om comfortabel op uw beeldscherm te kijken. Waar bij multifocale glazen het ‘beeldscherm gedeelte’ halverwege in het glas zit, is dit bij computerglazen bovenin geplaatst. De gehele bovenkant van het brillenglas biedt excellent zicht op uw scherm. Onderin zit een extra breed gedeelte om te kunnen lezen. Werkt u meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm? Dan raden wij u aan dit glas te proberen, de kans is groot dat u nooit meer anders wilt!

Alle Helder® brillen met computerglazen leveren wij voor een vaste lage prijs van €349. Dit is all-in, dus inclusief alle mogelijke gewenste glasopties.

Kinderbrillen

Onze kinderbillen zijn niet alleen stevig, maar ook nog eens heel leuk om te dragen. Waarom? Omdat wij de leukste merken in huis hebben met keuze uit meer dan 100 verschillende monturen, voor de allerkleinsten tot de basisschoolleeftijd. Wij bieden o.a. brillen aan van Scout, Tom Tailor, Orangino en Swing. Merken met eigenzinnige brilmonturen die weten dat kinderbrillen tegen een stootje moeten kunnen. Kortom een kleurrijke collectie met keuze uit allerlei stijlen, want wat is er nou leuker dan je eigen stijl te kunnen bepalen!

Een complete kinderbril met unifocale glazen kost bij ons €99,-. U bent van harte welkom om samen met uw kind een passend montuur uit te kiezen.